您好,欢迎来到99网。
搜索
您的当前位置:首页线练学校高三英语一轮课时作业_11 (2)

线练学校高三英语一轮课时作业_11 (2)

来源:99网
始驾州参艰市线练学校 Unit4

课时作业(二十九) Global warming 全球变暖

Ⅰ.单项填空

1.They are ready to take________action regardless of________consequence. A./;a B.the;the C./;the

D.an;the

2.I________at my watch and was surprised to see that it was nearly midnight. A.glanced C.glared

B.observed

D.stared

3.—Lucy looks blue today.

—Yes,but I don’t know what it is________makes her so upset. A.as C.that

B.what

D.which

4.________for her,Chen Zhong,the last champion,had no chance to take part in the finals. A.Luckily C.Obviously

B.Unfortunately

D.Absolutely

5.—She should not have done that sort of thing.

—Whatever she did was reasonable,________to what you have done.Besides,it’s none of your business.Get down to________your lessons.

A.compared;doing C.compared;do

B.comparing;doing

D.comparing;do

6.Quantities of water________for cooling in the only one of the plants that________steel. A.has been needed;produces B.are needed;produces C.is needed;produce D.have been needed;produce

7.—How do you find the football match between England and Italy? —There is nothing special—it is only________. A.average

B.usual

C.typical

D.normal

8.Most of the students in our class like to read China Daily,which________every day. A.comes out

B.comes up

C.come across

D.comes about

9.You have made a few mistakes in your composition but______,it’s well written. A.first of all

B.on the whole D.so far

C.on the other hand

10.—What are you going to do this afternoon?

—I’ll probably go for a walk later on________it stays fine. A.as far as C.even if Ⅱ.阅读理解

(2月检测)

I am a good mother of three children.I have tried never to let my passion stand in the way of being a good parent.

I no longer consider myself the center of the universe.I show up.I listen.I try to laugh.I am a good friend to my husband.I have tried to make marriage vows (誓言) mean what they say.I am a good friend to my friends,and they to me.Without them,there would be nothing to say to you today.

So here’s what I want to tell you today:Get a life.A real life,not a desire of the next promotion (提升),the bigger paycheck,the larger house.

Get a life in which you are not alone.Find people you love,and who love you.And remember that love is not leisure (休闲),it is work.Pick up the phone.Send an e­mail.Write a letter.And realize that life is the best thing and that you have no business taking it for granted.

It is so easy to waste our lives,our days,our hours,and our minutes.It_is_so_easy_to_exist_instead_of_to_live.I learnt to live many years ago.Something really,really bad happened to me,something that changed my life in ways that,if I had my choice,it would never have been changed at all.And what I learned from it is what,today,seems to be the hardest lesson of all.

I learned to love the journey,not the destination.I learned to look at all the good in the

B.so long as D.as though

world and try to give some of it back because I believed in it,completely and totally.And I tried to do that,in part,by telling others what I had learned.

By telling them this:Read in the backyard with the sun on your face.Learn to be happy.And think of life as a deadly illness,because if you do,you will live it with joy and passion (激情) as it ought to be lived.

1.It can be inferred from the passage that________. A.the author is a success in personal life B.the author didn’t try her best to work well C.the author spent all her time caring for her children D.the author likes traveling very much 2.How did the author form her view of life? A.Through social experience. B.By learning from her friends. C.Through an unfortunate experience. D.From her children and husband.

3.By the underlined sentence “It is so easy to exist instead of to live” in the fifth paragraph,the author really means that people tend to________.

A.make a living rather than live a real life B.work rather than enjoy life C.waste a lot in life

D.forget the most important lessons in life 4.What’s the author’s attitude toward work? A.Do it well to serve others.

B.Earn enough money to make life better.

C.Try your best to get a higher position and a pay raise. D.Don’t let it affect your real life.

(第一次检测)

Busy senior managers need no longer waste time in showering themselves—an Australian company has invented a suit that can be worn while they wash.

The suit has been specially designed so that it can be cleaned under the showerhead.There

is no need for soaking (浸泡),dry cleaning—or even soap.

The Japanese market has taken a liking to the “shower suit”,described as “revolutionary” by its owner Australian Wool Innovation (AWI),which is the research and marketing body that represents Australian woolgrowers.Orders have been placed for 170,000 of the woolen suits.

The suit could be worn in the shower,although it was probably better to hang it on a clothes hanger and carry it instead,AWI corporate affairs spokesman Stephen Feighan said.“The idea is that you hang it up and then...you give it a spray (喷雾),and it’s dry the next morning,” Mr Feighan said.

A Japanese researcher working for AWI invented the suit by combining three technologies.The secret is the best lining (内衬),which allows the suit to dry quickly.The shower suit attracted busy corporate people,particularly those who often traveled or stayed up late,Mr Feighan said.The airline industry was also interested.

Mr Feighan confessed he had not worn one of the suits yet,or tried to wash it in the shower,because they cut to fit Japanese figures.

AWI believes that the shower suit will spread from the Japanese market through Europe and India.Mr Feighan hoped the suit,made from local wool,would be available in Australia in 12 to 18 months’ time.

5.What is the writing purpose of the article? A.To introduce a newly­designed shower suit.

B.To help the white collars arrange their life more sensibly. C.To provide suggestions on saving time in bath. D.To praise AWI for its important achievement.

6.Which is true about the suit according to the passage?

A.It can spare the owner’s trouble of soaking,dry cleaning and applying soap. B.It is of the quality of fast dry for its best cloth. C.It is not suitable for hanging.

D.It has attracted more orders than any other suit.

7.The suit draws the attention from all the following groups EXCEPT________. A.corporate people who are always on the go B.people on occasional business trips

C.the airline industry

D.people burning the midnight oil

8.Which of the following has much to do with Mr Feighan? A.The invention of the suit. B.The try­on of the suit.

C.The combination of the three technologies on the suit. D.The popularization of the suit and best wishes for it 9.It can be inferred from the passage that________. A.Australians prefer foreign markets to the domestic one B.wool is the most favorite material for clothing

C.westerners have different body sizes and figures from easterners D.Australia’s economy will not recover within a year Ⅲ.信息匹配

A.The Development of an Early Union. B.Support from the Public. C.The Decline of an Early Union.

D.A Brief Comparison between the Union and the Medieval Craft Guilds. E.Management’s Reaction to the Labour Movement. F.Reasons for starting a Union. 1.

Some scholars have associated trade unions with the medieval craft guilds (中的行会),but there are important differences between the two.The guild members were masters craftsmen who owned capital and often employed workers.Unions are known as associations of workers with similar skills.

2.

In the past,individual worker had no control over the conditions of their working lives; political and economic power was concentrated in the hands of wealthy business owners.Workers found,however,that there was strength in uniting.From their earliest years,union objectives have been higher wages and improved working conditions.

3.

Employers resisted,of course.They made great efforts to stop union organizing its activities.Union members were fired,workers were forced to sign contracts in which they promised not to join a union,and companies hired strike­breakers (罢工破坏者) and even gunmen to frighten organizers.

4.

One of the earliest successful labour organizations in the United States was the Knights of Labour,founded in 1869.The Knights,which included both skilled and unskilled workers,attempted to organize all workers into one great union.After it successfully struck the Wabash railroad owned by Jay Gould in 1885,its popularity and power grew dramatically.In 1886 the Knights had 700,000 members.

5.

The decline of the Knights of Labour,however,came quickly.The strike against Gould was gradually broken,and the Knights radical positions on social issues cost them public support.In the end,a lack of unity as well as the rapid inflow of unskilled immigrants weakened the union's economic power,and the organization came to an end.

Ⅳ.短文改错

I often quarrel about my mother over whether I can watch TV after school.She holds view that senior three students have to make most use of every minute to work hard at their lessons.It seems to me that once I am allowed to do that,I’ll unable to control myself and forget all about my study.She also think it is bad for my eyes.But I really can’t accept her ideas.In my opinion,watch TV can set my mind at rest specially after a day’s hard work.Besides,it is important for us to know what is happened at home and at abroad.Thus,we shouldn’t be forbidden to watch TV.

课时作业

二十九

Ⅰ.单项填空

1.C 考查冠词。take action采取行动,是固短语;第二空是特指,特指“行动带来的后果”。 2.A 考查动词辨析。glance匆匆看一眼。observe观察;glare怒视;stare凝视。

3.C 考查it的用法。此句是it is...that...强调句型的特殊疑问句,在此作know的宾语,故用陈述语序。

4.B 考查副词辨析。unfortunately不幸的是。句意为:对上届奥运会冠陈中来说,不幸的是,她无缘决赛。

5.A 考查compare和get down to的用法。compare与whatever she did构成逻辑上的动宾关系;get down to后接动词­ing形式作宾语。

6.B 考查主谓一致。句意为:在产钢的工厂中,只有这一家使用大量的水进行冷却。quantities作主语,谓语动词用复数形式;第二空用单数形式与先行词the only one保持一致。

7.A 考查形容词辨析。average的。句意为:“你认为英国和意大利的那场足球赛怎么样?”“没什么特殊的地方——太一般了。”usual通常的;typical典型的;normal正常的。

8.A 考查短语辨析。come out出。句意为:我们班里的大学生都喜欢读《中国日报》,它每天都出。come up上来,出现;come across偶遇;come about发生。

9.B 句意为:你在作文中犯了几个错误,但总的来说,写得很好。A.首先,最重要的是;B.总的说来,大体上;C.另一方面;D.迄今为止。

10.B 考查连词。下句意为:“或许随后我会去散散步,只要天一直好的话。” so long as和as long as一样,可以引导状语从句,表示“只要”的意思。

Ⅱ.阅读理解

【语篇解读】 作者通过自己的经历和体会,就如何过真正有意义的生活发表了自己的观点。 1.A 推理判断题。根据全文尤其是第二段可知,作者在个人生活方面是一个者。B、C所述与原文不符;作者热爱生活这一旅程,并非指意义上的旅程,故D错误。

2.C 细节题。根据文章第五段“I learned to live many years ago.Something really,really bad happened to me.”可知答案。

3.A 句意理解题。本句意为:生存容易,过真正的生活并不容易。在作者看来,人们往往只顾谋生而活着,并非过着真正的生活。

4.D 细节推断题。根据第一段I have tried never to let my profession stand in the way of being a good parent.“我从不让工作影响自己做一个好母亲。”可知答案。

【语篇解读】 本文介绍了一种的服装——可以穿着洗澡的衣服。穿上这种衣服洗澡,衣服不需要浸泡以及打肥皂,而且干得很快。

5.A 通读文章内容可知,本文主要介绍了一种产品——一种可以穿着洗澡的衣服。

6.A 根据第二段内容可知,A项与原文内容相符,即这种衣服可以免去浸泡甚至打肥皂的麻烦。 7.B 根据倒数第三段内容可知,这种衣服受到经常外出以及熬夜的人的欢迎,公司对此也很感兴趣,但并没提到偶尔旅行的人。

8.D 根据文章内容可知,Mr Feighan是这种服装生产厂家的发言人,结合选项可知D项正确,即这种服装的推广方面跟他有关。

9.C 根据倒数第二段中Mr Feighan自己没有穿这种衣服“because they cut to fit Japanese figures”可推知,西方人的体形和人不一样。

Ⅲ.信息匹配

1.D 2.F 3.E 4.A 5.C Ⅳ.短文改错

I often quarrel abouwitht my mother over whether I can watch TV after school.She holds ∧ view the

that senior three students have to make mosfullt use of every minute to work hard at their lessons.It seems to me that once I am allowed to do that,I’ll ∧ unable to control myself and forget all herbeabout my study.She also thinthinksk it is bad for my eyes.But I really can’t accept her ideas.In my opinion,watcwatchingh TV can set my mind at rest specially after a day’s hard work.Besides,especiallyit is important for us to know what is happened hasat— home and at abroad.Thus,we shouldn’t be forbidden to watch TV.

因篇幅问题不能全部显示,请点此查看更多更全内容

Copyright © 2019- 99spj.com 版权所有 湘ICP备2022005869号-5

违法及侵权请联系:TEL:199 18 7713 E-MAIL:2724546146@qq.com

本站由北京市万商天勤律师事务所王兴未律师提供法律服务