您好,欢迎来到99网。
搜索
您的当前位置:首页2019年外研社版英语八年级下册 Module 8 综合测试附答案

2019年外研社版英语八年级下册 Module 8 综合测试附答案

来源:99网
2019年外研社版英语八年级下册 Module 8 综合测试

Ⅰ.单项填空.

1.The teacher often told Mike too much time playing computer games. A. not to spend B. to not spend C. doesn't spend D. not spend 2.Stop here! I heard someone .

A.shout B.to shout C. shouting D. be shouted

3.I won't much of your time. But I really want to have a talk with you. A.take off B.take up C. take out D. take away 4.Everyone should be than this time.

A. careful B. carefully C. more careful D. more carefully 5.Although he lives ,he never feels . A. alone ; alone B. lonely; lonely C.lonely; alone D. alone;lonely

6. Don't make so much . Your mother is sleeping. A. noises B. voice C. sound D. noise 7. Guo Jingming is famous his novels. A. for B. as C. to D. on

8.—Excuse me, could you tell me buy some fruits? —Sure. There's a supermarket down the street. A. where I can B. where can I C.what I can D.what can I 9.—Can you understand what I said? —Sorry, I can follow you. A.always B.nearly C. hardly

10. It's impolite for a guest to leave saying goodbye. A. with B. without C. after D. for

11. I could hear what you said just now. Could you please say it again? A. sometimes B. always C. hardly D. clearly 12.—A nice day today,isn't it?

—Yes. go for a picnic and relax? A. Would you like B. Why not C.What about D. Why don't

13. Lily was hungry she ate three hamburgers in one go. A. too; to B.so; that C.enough; that

14. The big box too much room. Please take it away. A. sets up B. tidies up C.puts up D.takes up

15.Our teacher doesn't allow us at night. A. go out B. going out C. to go out D.goes out Ⅱ.阅读理解.

What will our life be like in the future? Each family will have a 1 in the future.You can ask it to do everything 2 you.It will serve you 3 hours a

day.The robot will 4 like a human.It can talk with you when you are 5 .You won't know whether it is a human 6 a robot when you meet it on the street. People will have 7 time to work and more time to travel.The vehicles (交通工具) in the future will fly freely in the sky because every vehicle will have wings with it.They will 8 you to any place you want to visit. You can go to 9 during your travel when you feel tired.All vehicles will be 10 because they're driven by robots.

1.A. rocket B. robot C.car D. computer 2.A.on B.about C.around D. for

3.A.eight B.twenty C.twenty-four D. forty-eight 4.A. sound B. live C.look D.take 5.A. happy B. alone C.comfortable D.ill 6.A.so B.and C.or D. but 7.A.less B. few C.more D. most 8.A. make B. take C.let D.turn 9.A. school B. work C.parks D. sleep 10.A. safe B. dangerous C.unpleasant D.impossible Ⅲ .阅读理解.

A

It was Mary's birthday. She got a letter from her uncle.\"Dear Mary,\" he wrote in the letter. \"Happy birthday! I'm sending you some chickens. They'll arrive tomorrow. I hope you'll like them. Uncle Bob.\"

Mary was very pleased. She liked eating eggs and chicken.\"I can keep the chickens for their eggs or eat them,\" she thought.

When the chickens arrived the next day, they were put in a box. Mary was very happy. She began to carry it into her garden,but the box of the chickens was so heavy that she dropped it.The chickens all ran out.Mary spent hours in trying to find them. A few days later her uncle came.He asked,\"Did the chickens arrive safely?\" \"Yes,but I dropped the box.It broke open and the chickens ran everywhere. It took me the whole morning to look for them,\" Mary said.

\"Did you find them all?\" asked her uncle. \"I hope so,\" Mary answered,\"but I only caught eleven of them.\"

\"That's very interesting.I only sent you six,\" her uncle said with a smile. 1.Mary got a letter from her .

A. mother B. aunt C. uncle D. friend 2.When she got her present,Mary was . A. sad B. worried C. happy D. surprised 3.Why did Mary drop the box? Because . A.the box was too heavy B.the box was too light C. she didn't like it

D.she wanted to let the chickens go out 4.It took her to find the chickens. A. an hour B. two hours

C. the whole morning D. the whole afternoon 5. How many chickens did Mary catch?

A. Five. B. Six. C. Eleven. D. Seven. B There is quite a beautiful city in the southwest of Hunan Province.It is called Shaoyang. Here are two main rivers, Zijiang and Shaoshui, passing through the city. People once called it Baoqing in history.The earliest city was established here 2,500 years ago.

In the history of Shaoyang, we will never forget two persons-Wei Yuan and Cai E. Wei Yuan, the first person to know the Western world, was a famous thinker in the Qing Dynasty. His book-World Geography Records was the first book to introduce the geography and history of Western countries in China. Cai E was a general(将军) in China. He took part in the Xinhai Revolution(辛亥) in 1911.

If you come to Shaoyang, of course, don't miss Mount Lang.It's also a very beautiful place, which lies in Xinning County. Then the well-known traditional foods such as zhuxiewanzi ,lutofu and so on are very delicious. You can't miss them, either. Besides, people in Shaoyang are nice and friendly.If you need help,they will try to help you. Welcome to Shaoyang whenever you like ! 根据短文内容,判断正(T)误(F) 。

( )6.Shaoyang lies in the southeast of Hunan Province. ( )7.In history, Shaoyang was called Baoqing. ( )8.The underlined phrase World Geography Records means“《海国图志》\" in Chinese. ( )9.Cai E took part in the Xinhai Revolution in 1911. ( )10.Mount Lang belongs to Xinning County. Ⅳ,用方框内所给短语的适当形式填空. look like, wake up, be famous for, have a wonderful time, at the top of 1. It's time for class. Please her . 2.He his writing. 3.She her mother.

4. the hill, you can see a beautiful view. 5.They got together and . V.根据汉语完成句子.

1.I (醒来)this morning and found it was already 8:00. 2. There are places of interest in the (市中心). 3.We should (节约用水)all the time.

4.I noticed someone (来回走动)at eight yesterday evening. 5.You can see lots of (美丽的景点).

Ⅵ,阅读下面短文,根据短文内容及首字母提示补全文中所缺的单词.

Travel can teach kids more than a textbook. Travelling with kids is good f 1 them. They can find new interests. Travel makes information alive for kids, and makes it much more exciting than studying textbooks or d 2 experiments in the lab. While travelling, they learn h 3 to deal with new situations, and communicate with other people. They learn patience, because sometimes i 4 takes along time to get to some exciting or interesting places.

I've been travelling since I was seven years old.For me, to stop travelling would be like taking something a 5 from my soul(灵魂).I can't live without travelling and I wouldn't be who I am if I don't travel.Some people think it's h 6 to travel after having kids. But in my opinion, when people become parents, it doesn't m 7 they couldn't travel any more. My children have been travelling s 8 they were three weeks old.

Bringing a new life into the world comes with many responsibilities(责任)and I'd love to be a good mother.One of my duties is to educate my children.I'm so thankful that my parents took me on family trips when I was y 9 .I've learned that the outside world is more colourful than the little one I was living in.Of course,I want to pass these travel e 10 on to my children. I value the memories I have travelling with my children.I'm sure they will always remember them in their lives.

1.____2.____3.____4.____ 5.____6.____7.____8.____ 9.____ 10.____ Ⅶ,书面表达.

亲爱的同学们,中考过后你们将迎来愉快的暑假。你一定对旅行感兴趣吧?请根据以下提示,写一篇80词左右的英语短文,介绍一下你的旅行计划。(可适当发挥) 1.与父母乘火车去北京; 2.想游览哪些风景名胜; 3.其他打算…… 4.将会有所收获。 可能用到的词语:capital, symbol, the Great Wall,the Palace Museum, Tian'anmen Square, Beijing Duck...

注意:文中不能出现考生的真实姓名、校名和老师的姓名,否则不给分。

Module 8综合检测题

I.1.A解析:tell sb.not to do sth.“告诉某人不要做某事”。 2.C解析:hear sb.doing sth.表示“听到某人正在做某事”。

3.B解析:句意:我不会占用你太多时间。但是我真的想和你谈一谈。take up占用。 4.C解析:由than可知,应该用比较级;be后面应该用形容词作表语,所以选C项。 5.D解析:alone表示“独自一人”,lonely表示“孤独的”。 6.D解析:noise表示“噪音”,由much可知它在此处为不可数名词,故选D。voice表示“嗓音”;sound是“声音”的总称。

7.A解析:be famous for“因……而出名”;be famous as“作为……而出名”。 8.A解析:考查宾语从句。句意:“打扰一下,你能告诉我 买些水果吗?”“当然。沿着这条街走有个超市。”宾语从句用陈述语序,排除B和D;下句题干有提示语a supermarket,故可知是问地点,故选A。 9.C解析:考查副词词义辨析。句意:“你能理解我所说的吗?”“对不起,我____能理解你的话。”always总是,nearly将近,hardly几乎不。前面是“对不起”,后面应该是“不能理解你的话”,表示否定,用hardly,故选C。

10.B解析:考查介词的用法。句意:对于客人来说,____说再见就离开是不礼貌的。由句意可知,不说再见就离开是不礼貌的,故选B。

11.C解析:考查副词的用法辨析。句意:刚才我几乎没听见你所说的话。请你再说一遍好

吗?sometimes有时;always总是;一直.hardly几乎不;clearly清楚地。由后一句话可知“我”没听清“你”说的话,故选C。

12.B解析:本题考查固定用法。Would you like to do..?Why not do.…?What about doing.…?和Why don't you do…?都表示提建议。go是动词原形,故选B。 13.B解析:考查连词辨析。句意:莉莉____饿____她一口气吃了三个汉堡。too.…to“太……而不能”,to后接动词原形;so.…that“如此……以至于”,that后接从句。故选B。 14.D解析:本题考查动词短语辨析。句意:这个大盒子占用了太多空间,请把它搬走。set up“建立”;tidy up“整理”;put up“张贴”;take up“占用”。 15.C解析:allow sb.to do sth.意为“允许某人做某事”。

Ⅱ.1.B解析:根据下文The robot will.…可知“将来每个家庭都将有一个机器人”。 2.D解析:句意为“你可以让它为你做一切事情”。 3.C解析:机器人可以一天24小时为你服务。 4.C解析:look like意为“看起来像”。

5.B解析:句意为“当你一个人时,机器人可以与你交谈”。

6.C解析:or表选择。本句句意为“当你在街上遇到它时,你不知道它是人还是机器人”。 7.A解析:因为人们有更多的时间去旅行,也就意味着工作时间更少了。 8.B解析:take sb.to…意为“带某人去……”。

9.D解析:根据“当你在旅行中感觉疲劳时”可推测应是“你可以去睡觉”。 10.A解析:所有由机器人驾驶的交通工具将会很安全。B项意为“危险的”;C项意为“令人不愉快的”;D项意为“不可能的”。B、C、D三项均与题意不符。

Ⅲ.1.C解析:根据第一段第二句“She got a letter from her uncle.”可知,Mary收到了她叔叔的信。

2.C解析:根据第三段第二句“Mary was very happy.”可知,Mary收到礼物时很高兴。 3.A解析:根据第三段的“…but the box of the chickens was so heavy that she dropped it.”可知Mary弄掉了箱子是因为箱子太重了。

4.C解析:根据第四段Mary的回答“It took me the whole morning to look for them”可知。

5.C解析:根据第五段Mary的回答“but I only caught eleven of them”可知。 6.F解析:根据短文第一段第一、二句There is quite a beautiful city in the southwest of Hunan Province. It is called Shaoyang.可知答案。

7.T解析:根据短文第一段第四句People once called it Baoqing in history.可知答案。

8.T解析:根据历史知识可知,清代思想家魏源写的一本书叫《海国图志》,它是中国近代史上第一部全面而系统地介绍世界历史、地理的著作。故本题叙述正确。 9.T解析:根据短文第二段最后两句Cai E was a general(将军)in China.He took part in the Xinhai Revolution(辛亥)in 1911.可知答案。

10.T解析:根据短文第三段前两句If you come to Shaoyang,of course, don't miss Mount Lang. It's also a very beautiful place,which lies in Xinning County.可知答案。 Ⅳ.1. wake; up 2.is famous for 3.looks like 4.At the top of 5.had a wonderful time V.1. woke up 2.city centre 3.save water 4. moving about 5.beautiful sights

Ⅵ.1.for解析:句意:带孩子旅游对他们有益处。be good for表示“对……有益”。 2.doing解析:句意:……旅游比学习教科书上的知识和在实验室里做实验更加令人兴奋。

do experiments表示“做实验”。注意前面出现了studying,所以此处要用do的-ing形式。 3.how解析:句意:旅游的时候,他们学会如何处理新的状况和与其他人交流。how to deal with.…表示“如何处理……”。

4.it解析:句意:他们学会有耐心,因为有时候到一些令人兴奋或有趣的地方需要花费很长的时间。It takes sb.some time to do sth.表示“某人花费多少时间做某事”。 5.away解析:句意:对我来说,停止旅游就像从我灵魂里拿走某些东西。take away from表示“从……拿走”。

6.hard解析:句意:很多人认为有了孩子后很难去旅行。It is+adj.+to do sth.表示“做某事是……”。

7.mean解析:句意:但是,在我看来,当人们成为了父母,那并不意味着他们不能再旅游了。前面提到了旅游的重要性,所以,当了父母并不意味着就不能旅游了,mean表示“意味着”。

8.since解析:句意:我的孩子从三个礼拜大开始就一直在旅游,故用连词since。

9.young解析:句意:我很感激在我小的时候,我的父母带着我进行家庭旅行。前面提到了“我”从七岁起就一直去旅行。 10. experiences解析:句意:当然,我想把这些旅行经历传给我的孩子。experience表示“经历”时为可数名词,表示“经验”时为不可数名词。 Ⅶ . One possible version:

The summer vacation is coming soon. I'm going to Beijing, the capital of China with my parents. We'll go there by train so that we can enjoy the scenery along the way. We'll visit the Great Wall first because it's a symbol of our country. After that I'll go to Tian'anmen Square, the Palace Museum and so on. Of course, I must enjoy Beijing Duck. During the trip, I will take a lot of photos. I believe I'll have a wonderful trip.

因篇幅问题不能全部显示,请点此查看更多更全内容

Copyright © 2019- 99spj.com 版权所有 湘ICP备2022005869号-5

违法及侵权请联系:TEL:199 18 7713 E-MAIL:2724546146@qq.com

本站由北京市万商天勤律师事务所王兴未律师提供法律服务